Webshop

Webshop - Webshop mahdollistaa asiakkaillemme markkinoiden laajimman valikoiman ulkokasveja sekä helpon ja joustavan käytettävyyden.

KIRJAUDU SISÄÄN WEBSHOPIIN

Voitte pyytää käyttäjätunnuksen ja salasanan osoiteesta info@cing.fi

TILAA TUNNUKSET

Valikoimaamme päivitetään joka päivä, ja tuotteet sekä kuvat ovat ajantasalla eli vastaavat tarjontahetken tilannetta. Concept in Green Webshop antaa teille kokonaiskuvan todella laajasta valikoimastamme  ulkokasvien osalta, 365 päivää vuodessa. Ja mikä parasta, jokaisesta tuotteesta löytyy tilanteen tasalla oleva kuva.

Joka viikolla löydätte "viikon tarjontamme", josta löytyy uusimmat ja visuaalisesti kiinnostavimmat päivitykset tarjontaamme.

Voitte tilata meiltä tuotteitamme viikon jokaisena päivänä, jonka jälkeen pakkaamme tilauksenne ja lähetämme ne välittömästi eteenpäin. Concept in Green Webshop on rakennettu siten, että se pohjautuu automatisoituun tilaus järjestelmään, jolla varmistamme tilausten varmuuden sekä virheettömyyden. Samalla pystymme tarjoamaan kilpailukykyiset hinnat.

Tehdessänne tilausta voitte nähdä kuinka paljon CC rullakossa on tilaa jokaisen valitsemanne tuotteen jälkeen, jolloin pystytte helposti seuraamaan CC rullakkon täyttymisastetta, ja näin varmistumaan että täyttöaste tulee olemaan optimaalinen.

Hinnat Webshopissamme rahtivapaasti koko Suomeen.